Tobey Maguire & Andrew Garfield te zien in Spider-Man 3

Na de onthulling dat Alfred Molina‘s Doctor Octopus zal terugkeren, lijkt het erop dat Sony Pictures en Marvel Studios klaar zijn voor een live-action Spider-Verse film. Collider meldt dat Tobey Maguire en Andrew Garfield terug zullen keren als de webslingeraar in Spider-Man 3 met Tom Holland.

Na maanden van speculaties en theorieën, lijken de geruchten van een Spider-Verse nu toch bevestigd. Terwijl de casting van Garfield momenteel plaatsvindt, en hem de kans biedt om na The Amazing Spider-Man 2 opnieuw de confrontatie aan te gaan met Jamie Foxx‘s Electro, is Maguire naar verluidt nog in gesprek met de twee studio’s. Daarnaast is bevestigd dat Kirsten Dunst ook terugkeert als Mary Jane Watson, terwijl de betrokkenheid van Emma Stone als Gwen Stacy momenteel onbekend is.

Dit zijn niet de enige acteurs uit eerdere Spider-Man franchises die hun rollen opnieuw gaan spelen in Spider-Man 3. Eerder werd bekend dat we de terugkeer zien van Molina’s Doctor Octopus en Jamie Foxx‘s Electro. Ook werd J.K. Simmons al teruggehaald als J.Jonah Jameson, een rol die hij speelde in de trilogie van Sam Raimi.

Tobey Maguire & Andrew Garfield in Spider-Man 3

Tom Holland zal terugkeren voor de film als de titulaire muurcrawler, en het valt nog te bezien tegen welke schurken hij het zal opnemen. Gezien het einde van Far From Home staat een willekeurig aantal van zijn schurken waarschijnlijk te popelen om te vechten. De derde aflevering van de Spider-Man-films van de MCU bevat ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ. Tevens zal Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange ook in de film verschijnen.

Oorspronkelijk stond Spider-Man 3 gepland voor een release op 16 juli 2021, maar werd de film eerst teruggeschoven naar 5 november en zal nu verschijnen op 17 december 2021.

Sony’s aankomende Spidey-lei bevat het Venom vervolg, met in de hoofdrol Tom Hardy en geregisseerd door Andy Serkis, evenals Jared Leto’s Morbius, een Kraven the Hunter-film en een spin-off met Silver Sable en Black Cat.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter