Tom Holland wil plaats maken voor Miles Morales Spider-Man?

In de aankomende Marvel film Spider-Man: No Way Home kruipt Tom Holland voor de derde keer in het Spider-Man pak (mits je zijn aanwezigheid in The Avengers en Captain America: Civil War niet meerekent). In de nieuwe trailer van No Way Home zien we hoe het Spider-Man multiversum wordt opengebroken, wat mogelijk zal leiden tot Tom Hollands meest epische Spider-Man avontuur tot op heden. Holland is er echter niet zeker van of er nog veel toekomst zit in zijn rol als Spider-Man. In een interview bij GQ vertelt hij dat het misschien tijd wordt om het stokje over te dragen aan een andere Spider-Man.

De 25-jarige Britse acteur brak in 2016 door met zijn rol als Peter Parker in Captain America: Civil War. Peter Parker is echter niet het enige personage in de Marvel comics die het alter-ego van Spider-Man aanneemt. Miles Morales is een Spider-Man uit een ander universum. En als het aan Tom Holland ligt zou het wellicht een goed idee zijn om deze andere Spider-Man binnenkort zijn eigen film te geven.

“Maybe it is time for me to move on. Maybe what’s best for Spider-Man is that they do a Miles Morales film. I have to take Peter Parker into account as well, because he is an important part of my life. […] If I’m playing Spider-Man after I’m 30, I’ve done something wrong.”

Dat Miles Morales in het universum van de MCU bestaat was echter al zo goed als bevestigd in Spider-Man: Homecoming. In een scene confronteert Peter Parker namelijk Aaron Davis (Donald Glover) en Davis vertelt dat hij een neefje heeft. In de comics is Aaron Davis de oom van Miles Morales.

Het filmpubliek maakte in 2018 al kennis met de Miles Morales versie van Spider-Man in de Oscar winnende animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-verse. Deze film, en zijn mogelijke sequels, zijn echter door Sony Pictures Entertainment geproduceerd en staan los van de Marvel Cinematic Universe.

Miles Morales Spider-Man

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Spider-Man: No Way Home ziet de terugkeer van Tom Holland als de geliefde muurcrawler, die nu zal worden vergezeld door Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange. Er wordt verwacht dat ze zullen samenwerken met Jamie Foxx‘s Electro en Alfred Molina‘s Doctor Octopus. Net als WandaVision zal No Way Home aansluiten bij de gebeurtenissen van Sam Raimi’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Het derde deel in de Spider-Man reeks van het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ, Jacob Batalon als Ned Leeds, Marisa Tomei (The King of Staten Island) als tante May, Tony Revolori (The French Dispatch) als Flash en Hannibal Buress (Tag) als Coach Wilson. Ook zal Jon Favreau terugkeren as Harold “Happy” Hogan.

Na de toevoeging van Jamie Foxx zijn er veel castinggeruchten de ronde gedaan, waaronder de mogelijke betrokkenheid van Tobey Maguire en Andrew Garfield naar de Spider-Verse. Daarnaast zou Kirsten Dunst ook terugkeren als Mary Jane Watson. Het meest recente castinggerucht was dat Charlie Cox naar verluidt heeft getekend om zijn als Daredevil opnieuw te spelen, evenals Willem Dafoe‘s terugkeer als Green Goblin.

Spider-Man: No Way Home verschijnt op 16 december 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter