Too Hot to Handle seizoen 3 vanaf 19 januari op Netflix

Netflix maakt vandaag bekend dat Too Hot to Handle seizoen 3 vanaf 19 januari 2022 te zien is op de streamer. De reeks is een reality-datingserie met een twist: om een ​​hoofdprijs van $ 100.000 te winnen, moeten ze seks opgeven. Maar er zijn veranderingen gepland. Zo is de locatie verschoven en de shoot is een coproductie geworden.

Too Hot to Handle seizoen 3

Too Hot to Handle seizoen 3

Ted Sarandos, mede-CEO van Netflix, zag Too Hot To Handle als de “grootste wedstrijdshow ooit” nadat de serie in april in première ging. De streamer is echter geduldig geweest met het aankondigen van nieuwe seizoenen te midden van de coronaviruspandemie. Er blijkt al een paar maanden gewerkt te worden aan de nieuwe seizoenen, waarbij de geheime titel van de serie Parties In Paradise werd gehanteerd. Dit bleek achteraf de reden te zijn dat het nieuws van de verlenging nog niet eerder naar buiten werd gebracht.  Nu is de productie aan de gang voor twee nieuwe seizoenen, die om hetzelfde uitgangspunt zal draaien.

Tien jonge singles van over de hele wereld komen samen op een tropisch paradijs voor wat voor hen de meest exotische en erotische zomer van hun leven moet zijn – maar er is een wending. Deze jongeren die houden van een informele relaties, zullen alles moeten opgeven als ze de hoofdprijs van $100.000 willen winnen. Niet zoenen, niet knuffelen en geen enkele vorm van zelfbevrediging. Bij elke fout gaat het prijzengeld omlaag. Zullen de singletons in deze luxe diepere emotionele verbindingen kunnen vormen? Of zal de verleiding gewoon groot zijn om te weerstaan?

De deelnemers uit het eerste seizoen bestaan uit Chloe Veitch, David Birtwistle, Francesca Farago, Harry Jowsey, Kelz Dyke, Lydia Clyma, Nicole O’Brien, Rhonda Paul, Bryce Hirschberg, Sharron Townsend, Haley Cureton, Matthew Smith, Madison Wyborny, Kori Sampson. Over de kandidaten van seizoen 3 van Too Hot To Handle weten we nog niets.

De serie is geproduceerd door Fremantle. Het is gemaakt door Laura Gibson en Charlie Bennett.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter