Top Gun: Maverick vanaf 22 december te zien op SkyShowtime Nederland

De internationale hit Top Gun: Maverick komt op 22 december naar SkyShowtime Nederland en is dan te zien op het platform als aanvulling op SkyShowtime’s kerstaanbod.

Top Gun Maverick SkyShowtime

Top Gun: Maverick op SkyShowtime Nederland

Na meer dan dertig jaar dienst als één van de beste straaljagerpiloten, zit Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) nog altijd op zijn plek bij de Marine. Als moedige testpiloot blijft hij de grenzen opzoeken en ontloopt hij de promoties die hem aan de grond zouden houden. Wanneer hij een nieuwe lichting Top Gun-piloten moet trainen voor een gespecialiseerde en levensgevaarlijke missie, ontmoet Maverick Luitenant Bradley “Rooster” Bradshaw (Miles Teller), de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick Bradshaw, ofwel “Goose”.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden moet afrekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

De cast kent namen als Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Glen Powell, Thomasin McKenzie, Miles TellerCharles Parnell, Bashir Salahuddin, Jay Ellis, Monica Barbaro, Danny Ramirez, Lewis PullmanJon Hamm en Ed Harris.

Top Gun: Maverick werd geregisseerd door Joseph Kosinski. Het scenario is geschreven door Peter Craig, Justin Marks en Eric Warren Singer. De film werd geproduceerd door Paramount Pictures, Skydance en Jerry Bruckheimer Films.

SkyShowtime brengt het beste entertainment aanbod van ‘s werelds meest iconische studio’s en verhalenvertellers samen. Met duizenden uren aan topentertainment voor het hele gezin zal de streamingdienst de thuisbasis zijn van een uitgebreide selectie van ‘s werelds meest langverwachte series en films.De SkyShowtime-dienst is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google TV en via de website: www.skyshowtime.com. SkyShowtime kost € 6,99 per maand.

Top Gun: Maverick is vanaf 22 december te zien op SkyShowtime Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter