Traces seizoen 2 vanaf 16 februari te zien op BBC First

Traces seizoen 2 gaat 16 februari van start op BBC First. De Britse misdaadserie volgt Emma Hedges (Molly Windsor), een lab-assistente die de moord op haar moeder onderzoekt.

Traces seizoen 2

De 23-jarige Emma keert voor een baan als laboratoriumassistente terug naar Schotland, waar ze zich inschrijft voor een cursus waarin haar de principes van de forensische wetenschap worden bijgebracht. Ze ontdekt al snel dat de fictieve casus een schokkende gelijkenis met haar verleden vertoont. Emma besluit zelf op onderzoek uit te gaan en stuit daarbij op duistere gebeurtenissen. Er komen steeds meer geheimen boven water, waardoor ze niemand meer kan vertrouwen. Emma besluit toch twee mensen in vertrouwen te nemen: professoren Sarah Gordon en Kathy Torrence. Met hun competenties belonen ze Emma’s vertrouwen. Slagen ze er in om de moordenaar voor het gerecht te slepen?

In het tweede seizoen volgt Hedges een opleiding tot forensisch chemicus en lijkt ze de zaak eindelijk af te gaan sluiten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Molly Windsor, Laura Fraser, Jennifer Spence, Martin Compston, Michael Nardone, John Gordon Sinclair.

Traces is een Brits misdaaddrama, geproduceerd door Red Production Company (een bedrijf van StudioCanal). Mede gecreëerd en geschreven door Val McDermid en Amelia Bullmore, en gebaseerd op een origineel idee van McDermid, ging het oorspronkelijk in première op Alibi op 9 december 2019. De serie werd herhaald op BBC One op 4 januari 2021 en Series One begon te herhalen op Drama op 15 januari 2022.

Traces seizoen 2 is vanaf 16 februari 2022 te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter