Trailer Abraham Lincoln-biopic The Better Angels

Bekijk hieronder de trailer van The Better Angels, een Abraham Lincoln-biopic van producent Terrence Malick. De film is geschreven en geregisseerd door A.J. Edwards. The Better Angels speelt zich af in Indiana in het jaar 1817. Amerika bestaat pas veertig jaar en staat op de rand van een nieuwe oorlog. Men heeft moeite om het hoofd boven water te houden. Dit is de wereld van de jonge Abraham Lincoln, van wie we drie jaar uit zijn leven te zien krijgen.

The Better Angels

Het autobiografische verhaal over de tragische jeugd van Abraham Lincoln in Indiana. Op 10-jarige leeftijd wordt Abraham opgevoed door stiefmoeder Sarah (Diane Kruger), die een invloedrijk figuur zal worden in zijn leven. Het verhaal gaat in op de ontberingen en de tragiek van zijn jeugd, evenals de weg die afgelegd wordt naar zijn toekomstige presidentschap.

De film is geregisseerd door A.J. Edwards op basis van een scenario dat hij zelf schreef.

De cast bestaat uit Jason Clarke, Diane Kruger, Brit Marling en Wes Bentley.

The Better Angels is te zien vanaf 7 november.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter