Trailer voor Before I Go to Sleep

Bekijk hieronder de trailer van Before I Go to Sleep, een psychologische thriller van schrijver/regisseur Rowan Joffe met in de hoofdrollen Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong en Anne-Marie Duff. De film, gebaseerd op het gelijknamige boek van S. J. Watson, gaat over een vrouw die elke ochtend wakker wordt zonder ook maar enige idee te hebben wie ze is. Door middel van een dagboek probeert ze met behulp van de opgeschreven herinneringen hier achter te komen. Maar de waarheid leidt ertoe dat ze niemand om zich heen kan vertrouwen.

Before I Go to Sleep

Elke ochtend wordt Christine (Nicole Kidman) wakker naast een vreemde man, in een onbekend huis. De man naast haar heet Ben (Colin Firth) en hij legt haar iedere ochtend geduldig uit dat hij haar echtgenoot is. Jaren geleden had Christine een ernstig auto-ongeluk en sindsdien maakt ze geen nieuwe herinneringen meer aan. Haar arts, Dr. Nash (Mark Strong), probeert haar met therapie te helpen. Beetje bij beetje vallen de puzzelstukjes voor Christine in elkaar en ontdekt ze dat er iets niet klopt aan Ben’s verhaal. Wie is die man met wie ze samen woont? Welk duister geheim houdt hij voor haar verborgen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong en Anne-Marie Duff.

De film is geregisseerd door Rowan Joffe op basis van een scenario door Joffé.

Before I Go to Sleep komt uit op 5 september.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter