Trailer voor Behaving Badly met Selena Gomez

Bekijk hieronder de trailer van Behaving Badly, een komedie van regisseur Tim Garrick. In de film wordt Rick verliefd op Nina Pennington. Het lukt hem echter maar niet om bij haar in de buurt te komen. Hij heeft het daarnaast ook nog eens druk met een groep strippers, een hitsige moeder, zijn drugs misbruikende baas, een vunzige schooldirecteur, een priester met een geheim en een zwoele advocaat.

Behaving Badly

Rick Stevens (Nat Wolff) is bereid om alles te doen wat nodig is om het hart te winnen van Nina Pennington (Selena Gomez). Zelfs als dat betekent dat hij moet omgaan met de zoon van een gangster, een groep strippers, de geile moeder van zijn beste vriend, zijn drugsverslaafde baas, een pervers schoolhoofd, een priester met een geheim, zijn suïcidale moeder en een beschermheilige die cryptische adviezen geeft. Niemand heeft ooit gezegd dat de liefde makkelijk zou zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nat Wolff, Selena Gomez, Mary-Louise Parker, Elisabeth Shue, Heather Graham, Jason Lee, Dylan McDermott, Cary Elwes.

De regie is in handen van Tim Garrick op basis van een scenario door Garrick en Scott Russell.

Behaving Badly komt op 1 augustus uit.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter