Trailer Black Mass met Johnny Depp

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van regisseur Scott Cooper‘s Black Mass. Bekijk de trailer hieronder. In de film zien we Johnny Depp als de brute misdadiger Whitey Bulger. Andere rollen zijn voor Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch, Sienna Miller, Juno Temple, Peter Sarsgaard, Adam Scott, Kevin Bacon en Joel Edgerton.

Black Mass

In de biopic zien we hoe Whitey Bulger, de broer van een senator en de beruchtste gewelddadige crimineel in de geschiedenis van South Boston, informant wordt van de FBI om een maffiafamilie op zijn eigen terrein uit te schakelen. Nadat de FBI echter zijn doel had bereikt, pakten ze Bulger uiteindelijk toch op, samen met zijn partner en de FBI-agent die met Bulger samenwerkte.

De hoofdrollen worden gespeeld door Johnny Depp, Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch, Sienna Miller, Juno Temple, Peter Sarsgaard, Adam Scott, Kevin Bacon en Joel Edgerton.

Black Mass is geregisseerd door Scott Cooper op basis van een scenario door Jez Butterworth en Mark Mallouk. De film is gebaseerd op het boek Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob (2001) geschreven door Dick Lehr en Gerard O’Neill.

Black Mass is te zien vanaf 17 september.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter