Trailer voor de film Joy met Jennifer Lawrence en Bradley Cooper

20th Century Fox heeft een trailer vrijgegeven van Joy, de nieuwe film van David O. Russell. Wederom werkt de regisseur, na Silver Linings Playbook en American Hustle, samen met Jennifer Lawrence, Robert De Niro en Bradley Cooper. Joy gaat over de armoedige alleenstaande moeder Joy Mangano uit Long Island. Met vallen en opstaan groeit ze uiteindelijk uit tot een van de meest succesvolle ondernemers van de Verenigde Staten. De trailer kun je hieronder bekijken.

Joy film

De film Joy

Joy vertelt het meeslepende verhaal van een vrouw die vastberaden is om haar excentrieke en disfunctionele familie bij elkaar te houden, ook als alles tegen lijkt te zitten. Gedreven door noodzaak, vindingrijkheid en een levensdroom schopt Joy het tot oprichtster en hoofd van een machtig imperium en verandert ze haar leven en dat van haar familie.

Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, is de film geschreven en geregisseerd door David O. Russell (Silver Linings Playbook en American Hustle).

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Edger Ramirez, Isabella Rossellini, Diane Ladd en Virginia Madsen.

Joy draait vanaf 7 januari in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter