Trailer voor derde seizoen Dickinson (Apple TV+)

Apple TV+ heeft een trailer gedeeld voor Dickinson seizoen 3, het laatste seizoen van de Award-winnende komedieserie met Hailee Steinfeld. De video is hieronder te bekijken.

Dickinson is een historische komedieserie afkomstig van Alena Smith, die de serie geschreven en geproduceerd heeft. Daarnaast is ook Hailee Steinfeld (Pitch Perfect, True Grit), die tevens de hoofdrol heeft, als producent betrokken. De reeks toont de wereld van Emily, een schrijfster uit de 19e eeuw, wiens ideeën over de maatschappij niet lijken te passen in haar eigen tijd.

De eerste drie afleveringen van het derde seizoen zullen vanaf vrijdag 5 november op streamingdienst Apple TV+ te zien zijn. In de weken daarna zal er iedere vrijdag een nieuwe aflevering verschijnen, totdat ze op 24 december alle 10 beschikbaar zijn.

Dickinson seizoen 3 trailer

In het derde en laatste seizoen zien we Emily Dickinson tijdens de Amerikaanse burgeroorlog en een ander, net zo heftig, conflict dat haar familie weet te verdelen. In een poging de verdeeldheid tegen te gaan vraagt Emily zich af of kunst de hoop levend kan houden.

Naast Hailee Steinfeld zullen ook Anna Baryshnikov, Toby Huss, Adrian Blake Enscoe, Amanda Warren, Ella Hunt Jane Krakowski, Chinaza Uche, Zosia Mamet en Will Pullen weer te zien zijn. Ook zullen er enkele nieuwe acteurs aan het derde seizoen meedoen, waaronder Ziwe Fumudoh (welke tevens meedoet als schrijver) als Sojourner Truth, Chloe Fineman als Sylvia Plath en Billy Eichner als Walt Whitman.

Het eerste seizoen van Dickson werd beloond met een prestigieuze Peabody Award en kreeg een nominatie voor de GLAAD Media Awards. Ook kwam Hailee Steinfeld in aanmerking voor een ‘Beste Actrice in een streaming komedie’ Award tijdens de HCA TV.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter