Trailer Despicable Me 2 / Verschrikkelijke Ikke 2

Universal Pictures en Illumination Entertainment hebben de trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Despicable Me 2 / Verschrikkelijke Ikke 2. Deze kun je hieronder bekijken.

Gru (Steve Carrell), het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

Het scenario is geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. De Amerikaanse stemmencast bestaat uit Steve CarellKristen WiigBenjamin BrattRussell BrandKen JeongMiranda Cosgrove, Dana GaierSteve CooganMoisés AriasNasim Pedrad. De Nederlandse stemmen worden verzorgd door Jon van EerdKim van Kooten, Frank LammersPip Pellens, Javier GuzmanKee DerwigBeau van Erven Dorens, Tony Neef, Peter Blok en Isa Hoes.

De animatiefilm Despicable Me 2 / Verschrikkelijke Ikke 2 van regisseurs Pierre Coffin en Chris Renaud, gaat op 26 juni 2013 in première.