Trailer Disney-film Raya en de Laatste Draak

Walt Disney heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Raya en de Laatste Draak (originele titel Raya and the Last Dragon). De film zal op 3 maart 2021 in de bioscopen verschijnen en vanaf 5 maart te zien zijn op Disney Plus met Premier Access.

Bekijk de nieuwe trailer en ga mee met Raya op haar zoektocht naar de laatste draak. Raya moet de legendarische draak opsporen om een kwade kracht te stoppen die na 500 jaar is teruggekeerd en de wereld van Kumandra bedreigt.

Raya en de Laatste Draak

Raya en de Laatste Draak trailer

Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is diezelfde kwade kracht teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische draak op te sporen om het verwoeste land en het verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan enkel een draak om de wereld te redden. Het vraagt ook om een groot vertrouwen en teamwork met haar achterban en nieuwe vrienden.

De 59e film van de studio is geregisseerd door Don Hall en Carlos López Estrada, mede geregisseerd door Paul Briggs en John Ripa. De film is geproduceerd door Osnat Shurer en Peter Del Vecho, en geschreven door Qui Nguyen en Adele Lim.

De film heeft rollen voor Kelly Marie Tran als de stem van Raya en Awkwafina als de draak Sisu. De andere stemmen worden ingesproken door Gemma Chan, Daniel Dae Kim, Sandra Oh, Benedict Wong, Izaac Wang, Thalia Tran, Alan Tudyk, Lucille Soong, Patti Harrison, Ross Butler. De Nederlandse stemmen zullen op een later tijdstip worden aangekondigd.

Raya en de Laatste Draak verschijnt in Nederland op woensdag 3 maart in de bioscoop. Naar verwachting verschijnt de animatiefilm op 5 maart op Disney Plus. Wat Disney Plus leden moeten gaan betalen om de film te zien is nog niet duidelijk.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter