Trailer Eddie the Eagle met Taron Egerton en Hugh Jackman

Bekijk hieronder de eerste trailer en clip van de film Eddie the Eagle met Taron Egerton en Hugh Jackman. De film wordt geregisseerd door Dexter Fletcher (Sunshine on Leith en Wild Bill), en geproduceerd door Matthew Vaughn. In de biopic/sportkomedie zijn de andere rollen voor Christopher Walken en Tim McInnerny.

Eddie the Eagle vertelt het verhaal van Michael Edwards, de bekendste skispringer van Groot Brittannië. Micheal, beter bekend als ‘Eddie the Eagle’, heeft één droom en dat is meedoen aan de Olympische Spelen. Er is alleen een probleem: Eddie is simpelweg geen atleet. Als jongetje werd hij als laatste gekozen bij wedstrijdjes en ook als tiener stuntelt hij bij het sporten. Toch geeft hij niet op en zo vindt de vindingrijke Michael een manier om mee te doen aan de Olympische winterspelen in Calgary. Met hulp van zijn coach (Hugh Jackman) ontpopt Eddie the Eagle zich tot een skispringer.

Deze film neemt je mee op Michaels reis beladen met wilskracht, doorzettingsvermogen en humor. Taron Egerton, die zijn debuut maakte in de film Kingsman: The Secret Service, vertolkt de rol van Eddie en Hugh Jackman kruipt in de huid van de skispring-expert die Eddie voorbereidt op de Olympische Winterspelen in Calgary.

Vanaf 28 april is Eddie the Eagle te zien in de bioscoop.