Trailer en poster voor The Maze Runner

20th Century Fox heeft de trailer en teaserposter vrijgegeven voor de verfilming van James Dashner’s boek The Maze Runner. Deze kun je hieronder bekijken. In The Maze Runner speelt Dylan O’Brien de hoofdrol als een tiener die wakker wordt in een constant veranderend doolhof. Hij en een aantal andere jongens hebben de taak om een werkende samenleving te creëren en een uitweg te vinden.

The Maze Runner

The Maze Runner

The Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas (Dylan O’Brien) terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de “runners”. Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Hoofdrollen zijn er voor Dylan O’BrienThomas SangsterKi Hong LeeAml Ameen, Kaya Scodelario, Will Poulter, Blake Cooper, Chris Sheffield.

De sci-fi actiefilm wordt geregisseerd door Wes Ball. Het scenario is geschreven door Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers en T.S. Nowlin.

De film moet in september in de bioscoop verschijnen. Een vervolg staat al in de planning.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter