Trailer en poster voor Black Adam met Dwayne Johnson

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer en nieuwe poster vrijgegeven van de Black Adam film van Dwayne Johnson. Johnson bereidt zich al jaren voor om de antiheld Black Adam los te laten. Bekijk hieronder de trailer.

Black Adam trailer

Black Adam trailer

Bijna 5.000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de oude goden kreeg – en hij net zo snel gevangen werd gezet – wordt Black Adam (Johnson) bevrijd van zijn aardse graf, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten.

Dwayne Johnson werkt al 10 jaar aan Black Adam. Het personage zou oorspronkelijk in Shazam! verschijnen, maar er werd besloten dat zijn langverwachte debuut voor een latere film te bewaren. Ondanks dat hij niet in Shazam! verscheen, werd zijn personage echter genoemd door de tovenaar Shazam, gespeeld door Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), die zijn oorsprongsverhaal aan Billy Batson vertelde.

De film is gebaseerd op het DC Comics-personage gemaakt door Otto Binder en C.C. Beck en wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (The Shallows). De film wordt de tweede samenwerking tussen Collet-Serra en Johnson, die ook hebben samengewerkt aan Disney’s komende avonturenfilm Jungle Cruise. De film wordt geproduceerd door Johnson en FlynnPicturesCo’s Beau Flyn samen met Dany Garcia en Hiram Garcia van Seven Bucks Productions. Scott Sheldon zal toezicht houden op het project voor FlynnPictureCo.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, Sarah Shahi en Marwan Kenzari.

Black Adam zal op 19 oktober 2022 in Nederland in de bioscopen verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter