Trailer en poster voor Boss Level met Frank Grillo en Mel Gibson

Dutch FilmWorks heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe actiefilm Boss Level, met o.a. Frank Grillo en Mel Gibson in de hoofdrol. In de spannende actiefilm Boss Level zit special forces officer Ray (Frank Grillo) vast in een nooit eindigende timeloop op zijn sterfdag. Hoe redt hij Jemma (Naomi Watts) en hun zoon uit de handen van kolonel Clive Ventor (Mel Gibson)? En hoe vaak moet Ray nog doodgaan om zijn belagers voor eens en voor altijd te stoppen?Bekijk hieronder de trailer voor Boss Level.

Boss Level trailer 

Boss Level trailer 

Roy Pulver (Frank Grillo) is een gepensioneerde special forces veteraan die overlijdt. Hij wordt echter de volgende dag weer wakker en komt erachter dat hij vast zit in een eindeloze tijdslus. Terwijl huurmoordenaars achter hem aanzitten moet hij uit zien te vogelen wie er verantwoordelijk is voor dit fenomeen. En wat hij moet doen om heelhuids de volgende dag te halen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Frank Grillo, Mel Gibson, Anabelle Wallis, Naomi Watts, Michelle Yeoh, Ken Jeong.

De film is geregisseerd door Joe Carnahan op basis van een scenario door Chris Borey, Eddie Borey en Carnahan.

Boss Level verschijnt 8 april 2021 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter