Trailer en poster voor Draft Day met Kevin Costner

Summit Entertainment heeft de eerste poster en trailer vrijgegeven van Draft Day. Deze kun je hier bekijken. Draft Day gaat over de manager van de Buffalo Bills die tijdens de jaarlijkse draft (waarin clubs nieuwe, talentvolle spelers mogen uitkiezen) probeert de eerste keus voor zijn club veilig te stellen.

Draft Day

Draft Day

Het is de dag van de NFL Draft en Sonny Weaver Jr. (Kevin Costner), manager van de Cleveland Browns, probeert een veelbelovende speler te vergaren die zijn huidige team mogelijk van de ondergang kan redden. Tijdens deze dag, waarbij teams de mogelijkheid krijgen om nieuw talent te contracteren rechtstreeks uit de universiteit, komt Sonny erachter dat hij niet de enige is die dit aankomende talent – de keuze die bovenaan zijn Draft-lijst staat – op ’t oog heeft. Naarmate de dag vordert, moet Sonny de moeilijke keuze maken welke spelers hij uit zijn huidige team wel hiervoor kwijt wil en of deze gewilde speler zijn uiteindelijke prijs wel waard is.

In de hoofdrollen zien we Kevin Costner, Jennifer Garner, Ellen Burstyn, Dennis Leary en Frank Langella.

De film geregisseerd door Ivan Reitman op basis van een script geschreven door Rajiv Joseph en Scott Rothman. Draft Day zal vanaf 11 april te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter