Trailer en poster voor de film Survivor met Pierce Brosnan en Milla Jovovich

Alchemy heeft zojuist de trailer en poster vrijgegeven van de film Survivor, met in de hoofdrollen Pierce Brosnan en Milla Jovovich. Deze kun je hieronder bekijken.

Survivor film

De film Survivor

Een Amerikaanse overheidsagent (Milla Jovovich) overleeft ternauwernood een bomaanslag in het centrum van Londen. Ze is daar gestationeerd om terroristen die naar de VS willen reizen te stoppen. De aanslag was op haar gemunt, maar in plaats van slachtoffer wordt ze als verdachte gezien. En opgejaagd; niet alleen door de overheid, maar ook door de genadeloze huurmoordenaar The Watchmaker (Pierce Brosnan). Zonder back-up van de Britse overheden gaat ze op zoek naar de man achter de aanslag om een veel grotere aanslag te stoppen – tijdens oud en nieuw op Times Square…

Survivor wordt geregisseerd door James McTeigue (V for Vendetta) op basis van een scenario door Philip Shelby.

De hoofdrollen worden gespeeld door Pierce BrosnanMilla Jovovich, Dylan McDermott, Angela Bassett, Robert Forster, James D’Arcy, Frances de la Tour.

De film Survivor is te zien vanaf 29 mei.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter