Trailer en poster voor Guy Ritchie’s Operation Fortune

STXfilms heeft de eerste poster en trailer onthuld voor Operation Fortune: Ruse de guerre, de aanstaande actiespionagefilm van regisseur Guy Ritchie. Deze kun je hieronder bekijken. De film staat momenteel gepland om op 21 januari in de bioscoop te verschijnen.

Operation Fortune

Operation Fortune

In de film moet superspion Orson Fortune de verkoop van een dodelijke nieuwe wapentechnologie van de miljardair-wapenmakelaar Greg Simmonds opsporen en stoppen. Samen met enkele van ‘s werelds beste agenten rekruteren Fortune en zijn bemanning met tegenzij Hollywood’s grootste filmster Danny Francesco om hen te helpen bij hun wereldomvattende undercovermissie om de wereld te redden.

Operation Fortune (voorheen getiteld Five Eyes) wordt geregisseerd door Guy Ritchie op basis van een script geschreven door Ivan Atkinson en Marn Davies (The Gentlemen, Wrath of Man), met herzieningen door Ritchie. De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Statham, Josh Hartnett, Aubrey Plaza, Cary Elwes en de Britse rapper Bugzy Malone.

Dit project markeert de nieuwste samenwerking tussen Ritchie en Statham, die eerder hebben samengewerkt aan Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver en de meest recente Wrath of Man.

Operation Fortune wordt geproduceerd door Bill Block voor Miramax, dat ook de film volledig financiert. Ivan Atkinson fungeert ook als producer. STXfilms heeft de wereldwijde distributierechten voor de film veiliggesteld. STX verzorgt de distributie in de VS, het VK en Ierland, en STXinternational zal de verkoop aan buitenlandse kopers lanceren op het komende Toronto International Film Festival.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter