Trailer en poster voor HBO MAx’s Two Weeks to Live

Na het debuut en lovende recensies in september in het Verenigd Koninkrijk, heeft HBO Max de rechten verworven op de met Maisie Williams in de hoofdrol duistere komedieserie Two Weeks to Live. Hieronder kun je de trailer en de poster bekijken. De serie zal in november op het streamingplatform verschijnen.

Two Weeks to Live

Two Weeks to Live

Two Weeks to Live vertelt een komisch verhaal over liefde en wraak, geboren uit een schijnbaar onschuldige grap die vreselijk mis gaat. Kim Noakes is een excentrieke van begin twintig. Ze heeft sinds de moord op haar vader het grootste deel van haar leven in de wildernis gezeten met haar moeder die de dag des oordeels voorbereidt. Kim voelt zich gedwongen om op een coming-of-age-avontuur te gaan en gaat op zoek naar de moordenaar van haar vader.

Naast de voor een Emmy genomineerde Maisie Williams (Game of Thrones) zijn er rollen voor Sian Clifford (Fleabag), Mawaan Rizwan (Sex Education), Jason Flemyng (A Christmas Carol), Michael Begley (Doctor Who), Kerry Howard (The Trouble With Maggie Cole) en Sean Pertwee (Gotham).

De zesdelige serie is geschreven en gemaakt door Gaby Hull in opdracht van Zai Bennett, Managing Director Content van Sky en Jon Mountague, samen met Josh Cole als opdrachtgever. Het project is uitvoerend geproduceerd door Phil Temple, geproduceerd door Charlotte Surtees en Kudos. De regie is in handen van Al Campbell.

Two Weeks to Live ging begin september voor het eerst in première op de Britse Sky One, met lovende kritieken van critici, en zal op 5 november zijn debuut maken op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter