Trailer en poster voor horrorfilm The Lodge

Neon heeft de trailer vrijgegeven voor The Lodge, een aankomende horrorfilm geregisseerd door Veronika Franz en Severin Fiala (Goodnight Mommy). Bekijk de trailer en poster hieronder!

The Lodge

In de hoofdrollen zien we Golden Globe-genomineerde Riley Keough (The Girlfriend Experience), Jaeden Martell (IT), Lia McHugh (Along Came the Devil), Golden Globe-genomineerde Alicia Silverstone (American Woman) en Richard Armitage (Berlin Station, The Hobbit-trilogie).

The Lodge is een bloedstollende nachtmerrie die begint met een gebroken familie, wanneer Richard (Armitage) zijn kinderen Aidan (Martell) en Mia (McHugh) vertelt over zijn intentie om met zijn nieuwe vriendin Grace (Keough) te trouwen.

Na het verlies van hun moeder spendeert een tweeling een nacht met hun nieuwe stiefmoeder in een afgelegen berghut. Al snel raken ze ingesneeuwd en worden ze gedwongen alleen kerst door te brengen. Net wanneer de spanningen in de relatie tussen hen begint af te nemen worden ze bedreigd door een angstaanjagende bovennatuurlijke kracht.

The Lodge komt dit najaar in de bioscopen.