Trailer en poster voor I’m Your Woman met Rachel Brosnahan

I’m Your Woman gaat 15 oktober in première op het AFI Fest en is later dit jaar te zien bij Amazon. De hoofdrol in de misdaadfilm is voor Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel). In dit misdaaddrama dat zich afspeelt in de jaren 70 wordt een vrouw gedwongen op de vlucht te gaan nadat haar man zijn partners heeft verraden en haar en haar baby op een gevaarlijke reis heeft gestuurd. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

I'm Your Woman

I’m Your Woman op Amazon

De actrice is in I’m Your Woman te zien als Jean, een huisvrouw die zich plots genoodzaakt ziet om op de vlucht te slaan wanneer haar man (Bill Heck) besluit om zijn criminele collega’s te verraden. Onderweg raakt ze bevriend met Teri (Marsha Stephanie Blake) en samen dalen ze af in een gevaarlijke onderwereld.

De film is geregisseerd door Julia Hart op basis van een scenario dat ze schreef met haar echtgenoot en vaste schrijfpartner Jordan Horowitz. De producenten voor de film zijn Rachel Brosnahan en Jordan Horowitz.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rachel Brosnahan, Marsha Stephanie Blake, Arinzé Kene, with Frankie Faison en Bill Heck.

I’m Your Woman verschijnt 11 december op Amazon.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter