Trailer en poster voor Little Joe met Emily Beecham en Ben Whishaw

De nieuwe scifi-film Little Joe gaat over wetenschapper Alice die een revolutionaire nieuwe plant ontwikkelt die mensen gelukkig maakt. Maar er doen zich onvoorziene neveneffecten voor…. Bekijk hieronder de trailer en poster!

Little Joe met Emily Beecham en Ben Whishaw

Alice, een alleenstaande moeder, is een toegewijde wetenschapper bij een bedrijf dat nieuwe plantensoorten kweekt. Ze heeft een zeer speciale karmozijnrode bloem ontwikkeld. Opmerkelijk, niet alleen vanwege diens schoonheid, maar ook door de therapeutische waarde: indien de plant op de ideale temperatuur wordt gehouden, de juiste voeding krijgt en er regelmatig tegen wordt gesproken, maakt deze plant zijn eigenaar gelukkig. Tegen het bedrijfsbeleid in neemt Alice er één mee naar huis als cadeau voor haar tienerzoon, Joe. Ze noemen de plant ‘Little Joe’ maar naarmate de plant groeit, groeit ook Alices vermoeden dat haar nieuwe creaties misschien niet zo onschadelijk zijn als hun bijnaam suggereert…

Little Joe is geregisseerd door Jessica Hausner (LourdesAmour Fou) op basis van een scenario door Hausner en Géraldine Bajard. De cast bestaat uit namen als Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox, Kit Connor, Phénix Brossard, Leanne Best, Andrew Rajan en David Wilmot.

Little Joe draait vanaf 6 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop.