Trailer en poster voor Netflix’s The Half of It

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de romantische komedie The Half of It, geschreven en geregisseerd door Alice Wu (Saving Face). Je kunt de trailer hieronder bekijken, evenals de poster.

The Half of It

De nonchalante introverte Ellie Chu (Leah Lewis) is perfect tevreden met haar leven: oude films kijken met haar weduwnaar-vader en kranten schrijven in naam van haar klasgenoten op de middelbare school om de rekeningen te helpen betalen. Maar het wordt persoonlijk wanneer de verliefde jock Paul Munsky (Daniel Diemer) haar inhuurt om liefdesbriefjes te maken voor Aster Flores (Alexxis Lemire) – een slim, populair meisje… en Ellie’s eigen geheime liefde. Op het moment dat het plan van het duo begint te werken, ontstaat er een nieuwe probleem: Ellie en Paul zijn in een diepe vriendschap beland die geen van beiden hadden zien aankomen en wat leidde tot een verrassende liefdesdriehoek.

De cast bestaat uit Leah Lewis, Daniel Diemer, Alexxis Lemire, Enrique Murciano, Wolfgang Novogratz, Catherine Curtin met Becky Ann Baker en Collin Chou.

Anthony Bregman, M. Blair Breard en Wu produceren.

The Half of It wordt op 1 mei 2020 op Netflix gelanceerd.