Trailer en poster voor Paramount+ serie Rugrats

Paramount+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de serie Rugrats, de reboot van de klassieker uit de jaren 90. De gloednieuwe serie met rijke en kleurrijke CG-animaties volgt Tommy, Chuckie, Phil, Lil, Susie en Angelica terwijl ze de wereld en daarbuiten verkennen vanuit hun kleine en enorm fantasierijke standpunt. De serie keert op donderdag 27 mei terug. Bekijk hieronder de trailer en poster.

Rugrats serie

Rugrats serie

De reeks is gebaseerd op de klassieke Nickelodeon 90s kinderserie met dezelfde naam. De Rugrats revival werd afgelopen februari officieel bevestigd. Het zal de terugkeer zien van de originele stemmencast voor de kinderen, E.G. Daily als Tommy Pickles, Nancy Cartwright als Chuckie Finster, Cheryl Chase als Angelica Pickles, Cree Summer als Susie Carmichael en Kath Soucie als Phil en Lil.

Bij hen voegen nieuwe castleden, waaronder Tony Hale als Chuckie’s vader Chas, Natalie Morales als Phil & Lil’s moeder Betty, Nicole Byer als Susie’s moeder Lucy, Anna Chlumsky als Angelica’s moeder Charlotte, Ashley Rae Spillers als Tommy’s moeder Didi, Tom Dewey als Tommy’s vader Stu, Timothy Simons als Angelica’s vader Drew, Omar Miller als Susie’s vader Randy, en Michael McKean als opa Lou Pickles.

De CG-animatieserie wordt geproduceerd door Eryk Casemiro en Kate Boutilier, samen met Dave Pressler en Casey Leonard. Rachel Lipman dient ook als producer, met Kellie Smith als uitvoerend producent.

De originele Rugrats is gemaakt door Arlene Klasky, Gabor Csupo en Paul Germain. Het debuteerde 30 jaar geleden in 1991 en was negen seizoenen in productie. Vanwege zijn populariteit is het voortgekomen uit een filmtrilogie en een vervolgreeks met de titel All Grown Up!, Waarin de peuters in hun tienerjaren te zien waren.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter