Trailer en poster voor Pennyworth seizoen 2

Epix heeft de eerste teaser uitgebracht voor Pennyworth seizoen 2, het vervolg van van hun Batman prequel-serie. De trailer geeft ons een eerste glimp van wat we kunnen verwachten in de nieuwe afleveringen, waaronder de aanstaande verhuizing van Alfred, Thomas Wayne en Martha Kane naar Amerika. De serie is gepland om terug te keren op zondag 13 december. Bekijk de  trailer hieronder!

Het netwerk heeft ook de toevoeging aangekondigd van zeven nieuwe castleden voor seizoen 2, waaronder Simon Manyonda (His Dark Materials) en Jessica de Gouw (The Hunting, Gretel and Hansel), die de rollen van Lucius Fox en Melanie Troy zullen spelen.

Pennyworth seizoen 2

Pennyworth seizoen 2

In Pennyworth speelt Jack Bannon (The Imitation Game, Medici) de rol van Alfred Pennyworth, Ben Aldridge (Fleabag) zien we als Thomas Wayne, Ryan Fletcher als Dave Boy, Hainsley Lloyd Bennett als Bazza, Paloma Faith als Bet Sykes, Jason Flemyng (The Curios Case of Benjamin Button) als Lord Harwood en Polly Walker als Peggy Sykes.

De serie volgt Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat van in de twintig, die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat werken met een jonge miljardair Thomas Wayne (Ben Aldridge), die nog niet de vader van Bruce is.

Pennyworth komt van uitvoerend producent en schrijver Bruno Heller (Gotham, The Mentalist, Rome) en Danny Cannon (Gotham, CSI). De reeks is gebaseerd op de DC-karakters gemaakt door Bob Kane en Bill Finger.

Pennyworth seizoen 2 zal vanaf zondag 13 december te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter