Trailer en poster voor Snowpiercer seizoen 3

TNT heeft eindelijk de eerste trailer onthuld voor Snowpiercer seizoen 3, met in de hoofdrol een cast onder leiding van Jennifer Connelly, Daveed Diggs en Sean Bean. Het post-apocalyptische dystopische drama keert op maandag 24 januari terug.

De trailer van Snowpiercer seizoen 3, die je hieronder kunt bekijken, toont het goede nieuws voor de passagiers van de trein als ze ontdekken dat de wereld weer aan het opwarmen is. Terwijl de hoop stijgt bij de overlevenden van Laytons piratentrein, zet Mr. Wilford zijn tirannieke heerschappij over Snowpiercer voort en is hij vastbesloten verraders te straffen.

Snowpiercer seizoen 3 trailer

Snowpiercer seizoen 3 trailer

De Snowpiercer serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Bong Joon-ho uit 2013. Het speelt zich af in een toekomst waarin een experiment om de opwarming van de Aarde tegen te gaan volledig misgelopen is. Dat resulteerde in een ijstijd, waarin het grootste deel van de mensheid uitgestorven is. De enige overlevenden wonen op Snowpiercer, een trein die de hele wereld over reist en waarop er een klassensysteem ontwikkeld is. Hierin leven de arme mensen achterin de trein en de rijken helemaal voorin.

Aan het einde van Snowpiercer seizoen 2 smeedden Layton en Ruth, die naar de compostwagen van Big Alice waren verbannen, een plan om Snowpiercer terug te nemen. Met de hulp van Javier en Alexandra kwamen Layton en Ruth terug naar Snowpiercer en verzamelden zich met hun supporters. Josie vernietigde de Aquarium-auto en scheidde het hoofd van Snowpiercer van de overige 1.023 wagons. Seizoen 3 gaat verder met Layton en zijn binnenste cirkel die een kleine ‘piratentrein’ besturen op zoek naar Melanie en een mogelijke warme locatie om de beschaving opnieuw op te starten; terwijl hij terug is op Snowpiercer, consolideert Mr. Wilford zijn macht, in afwachting van Laytons terugkeer.

Hoofdrollen in seizoen 3 zijn er voor Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand, Mike O’Malley, Steven Ogg. Seizoen 3 bevat ook de introductie van Emmy-genomineerde Archie Panjabi en Chelsea Harris.

De serie wordt geproduceerd door Tomorrow Studios en CJ Entertainment. Marty Adelstein en Becky Clements van Tomorrow Studios zullen uitvoerend produceren samen met Derrickson, James Hawes, Matthew O’Connor, Miky Lee, Jeong Tae-sung, Park Chan-wook, Lee Tae-hun en Choi Dooho.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter