Trailer en poster voor The Secrets We Keep

Bleecker Street heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende thriller The Secrets We Keep, met BAFTA-genomineerde Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Tom Clancy’s Jack Ryan, Prometheus) en Joel Kinnaman (The Killing, Altered Carbon, For All Mankind). Je kunt de trailer hieronder bekijken, evenals de poster!

The Secrets We Keep

Maja bouwt na het einde van de Tweede Wereldoorlog een nieuw leven op met haar echtgenoot in New York. Als overlevende van de Holocaust is ze geschokt wanneer ze opnieuw oog in oog staat met de man waardoor ze vroeger gemarteld is. Maja neemt het heft in eigen handen.

In The Secrets We Keep zijn er ook rollen voor Chris Messina (The Sinner, Argo, Devil). De film werd geregisseerd door Yuval Adler (The Operative, Shooter, Bethlehem) naar een script van Ryan Covington (Bula’s Fortune, Ball’s Out!) en Adler.

The Secrets We Keep zal op 16 september in de Amerikaanse bioscoop te zien zijn en digitaal vanaf 16 oktober.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter