Trailer en poster voor Troop Zero

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Troop Zero met Mckenna Grace (Annabelle Comes Home), Oscar-winnaar Allison Janney (I, Tonya), Oscar-winnaar Viola Davis (Fences), Jim Gaffigan (Chappaquiddick) en Mike Epps (Dolemite Is My Name). Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken!

Troop Zero

In 1977, in een klein stadje in Georgië, droomt een moederloos meisje van een leven buiten de grenzen van haar woonwagenpark in Troop Zero. Wanneer haar zoektocht naar verbinding ertoe leidt dat naar een wedstrijd om te worden opgenomen in NASA’s Golden Record, wordt het duidelijk dat ze afhankelijk zal zijn van enkele nieuwe vrienden om haar te helpen.

Elke nacht zit Christmas Flint (Mckenna Grace) onder een sterrenhemel met een zaklamp, signalerend voor buitenaardse bezoekers die nooit komen. Gevoelig, fantasierijk en diep eenzaam, zijn Christmas en haar even excentrieke beste vriendin Joseph de ultieme buitenbeentjes in hun geboortestad Wiggly, Georgia. Wanneer Christmas erachter komt dat de winnaars van de jaarlijkse Birdie Scout Jamboree-talentwedstrijd onderdeel zullen zijn van een opname die de ruimte in wordt gestuurd voor het nageslacht, wordt haar missie om lid te worden van de Scouts en Jamboree te winnen.

Geregisseerd door Bert & Bertie en geschreven door Lucy Alibar, zal de film beschikbaar zijn op Amazon Prime Video op 17 januari 2020.