Trailer en poster voor You Should Have Left met Amanda Seyfried en Kevin Bacon

Universal Pictures heeft de trailer en poster vrijgegeven voor You Should Have Left. Deze kun je hieronder bekijken. In een nieuwe psychologische thriller van Blumhouse Productions en de legendarische scenarioschrijver David Koepp (Jurassic Park, Mission: Impossible, Panic Room) zien we Kevin Bacon en Amanda Seyfried als een stel dat op zoek is naar een rustgevende vakantie aan een geïsoleerde rand van de wereld, alleen dan ontdekken ze dat geheimen ze altijd achterna reizen.

You Should Have Left

Een welvarend schrijver heeft zijn succes binnengehaald met het maken van een luchtig, komisch drama. Nu moet hij er onder druk een vervolg op schrijven en doet dat in de Duitse Alpen, waar hij een huisje heeft gehuurd. Zijn jongere vrouw is aanwezig, evenals zijn 4-jarige dochter. De schrijver wil dolgraag het script afronden, maar ontdekt dat hij continue wordt afgeleid door zijn geliefde familie. Wanneer hij ook nog eens tegen zijn baas begint te liegen over de vooruitgang van het schrijfwerk, ontstaat er wantrouwen en argwaan in zijn huwelijk.

Gebaseerd op de roman van de Duitse literaire sensatie Daniel Kehlmann (Measuring the World), is de film geproduceerd door Jason Blum (franchise The Purge en Halloween), Kevin Bacon en Dean O’Toole (Walk Like a Panther).

You Should Have Left wordt geregisseerd door David Koepp, op basis van een scenario door Koepp gebaseerd op het boek van Daniel Kehlmann.