Trailer en posters voor House of Gucci

De eerste officiële trailer en posters voor de aankomende misdaaddramafilm van Ridley Scott, getiteld House of Gucci, zijn vrijgegeven. Bekijk deze hieronder.

Trailer en posters voor House of Gucci 2

Trailer en posters voor House of Gucci 1

House of Gucci trailer 

De film is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed uit 2001 van Sara Gay Forden. De hoofdrol wordt gespeeld door Lady Gaga in de rol van Patrizia Reggiani, die werd berecht en veroordeeld voor het orkestreren van de moord op haar ex-man en voormalig hoofd van het Gucci-modehuis Maurizio Gucci, gespeeld door Adam Driver. In de film spelen ook Al PacinoJared LetoJack HustonReeve Carney en Jeremy Irons. Verschillende acteurs uit de film hebben ook hun eigen versie van de filmposter gekregen.

De film wordt geregisseerd door Ridley Scott op basis van een scenario door Roberto Bentivegna.

De film wordt geproduceerd door Ridley en Giannina Scott via hun Scott Free Productions-banner, met Kevin Walsh ook aan boord als producer.

MGM heeft de releasedatum van House of Gucci vastgesteld op 24 november 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter