Trailer voor Everest

De eerste trailer voor de film Everest is uitgebracht. Dit is een drama onder regie van Baltasar Kormákur. De trailer is hieronder te bekijken.

Everest

De film Everest 

De indrukwekkende film Everest is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken. Everest brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

De cast bestaat uit onder andere Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes, Jason Clarke, Keira Knightley, Robin Wright, Sam Worthington en Emily Watson.

De regie is in handen van Baltasar Kormákur. Het scenario is geschreven door William Nicholson en Simon Beaufoy.

Everest moet 17 september uitkomen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter