Trailer When We First Met met Adam Devine en Alexandra Daddario

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van When We First Met, een romantische komedie met Adam Devine, Alexandra Daddario en Robbie Amell. Deze kun je hieronder bekijken. We zien hoe iemand denkt een liefde aan de haak te hebben geslagen, maar belandt in plaats daarvan in de vriendenzone.

When We First Met

When We First Met

Noah brengt een perfecte avond door met de knappe Avery, het meisje van zijn dromen, maar ontdekt weldra dat zij in hem enkel een goede vriend ziet. De drie jaren daarop blijft hij zich afvragen wat er verkeerd is gegaan, terwijl Avery op het punt staat te gaan trouwen met Ethan. Het geluk staat echter aan Noah’s zijde, want wanneer hij plaats neemt in een fotohokje en wenst dat hij die perfecte avond wil overdoen, krijgt hij zijn zin. Noah besluit zijn slag te slaan en deze keer alles wel goed te doen, zodat Avery verliefd op hem wordt. Makkelijk gaat dat echter niet…

De film wordt geregisseerd door Ari Sandel (The DUFF). Het scenario is geschreven door John Whittington (The LEGO Batman Movie).

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Devine, Alexandra Daddario, Robbie Amell, Shelley Hennig, Andrew Bachelor.

When We First Met zal vanaf 9 februari te zien zijn op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter