Trailer The Gambler met Mark Wahlberg

Regisseur Rupert Wyatt kennen we van Rise of the Planet of the Apes. Nu komt hij met The Gambler, een misdaaddrama/-thriller met Mark Wahlberg. Bekijk hieronder de trailer!

The Gambler

De misdaadthriller gaat over een UCLA-docent (Wahlberg) die ten onder dreigt te gaan aan zijn hardnekkige gokverslaving. Hij laat zijn schulden enorm oplopen en krijgt daardoor een aantal misdadigers achter zich aan. Ook zijn zus en moeder worden het doelwit van de schuldeisers, waaronder Frank.

Hoofdrollen zijn er voor Mark Wahlberg, Brie Larson, John Goodman, Jessica Lange, Michael K. Williams, Jessica Lange, George Kennedy.

De film wordt geregisseerd door Rupert Wyatt op basis van een scenario door William Monahan. Het scenario is gebaseerd op de film The Gambler uit 1974, geschreven door James Toback.

The Gambler draait begin volgend jaar in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter