Trailer George R.R. Martin’s Nightflyers

SyFy heeft de eerste trailer vrijgegeven op de tv-serie Nightflyers, gebaseerd op een verhaal van George R.R. Martin (Game of Thrones). De trailer kun je hieronder bekijken.

Deze nieuwe horrorsciencefictionserie wordt uitgezonden door Syfy en is gebaseerd op het boek dat in 1980 verscheen en behoort tot de het “Thousand Worlds”-universum van Martin.

In Nightflyers volgen we acht wetenschappers die hopen contact te maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De hechte groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren. Al snel verandert de missie in een ware nachtmerrie…

De hoofdrollen worden gespeeld door Gretchen MolEoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith en Brían F. O’Byrne.

Nightflyers is gebaseerd op het boek van George R.R. Martin (Game of Thrones), die ook als uitvoerend producent betrokken was.  De serie is geproduceerd door Universal Cable Productions voor Netflix, met Jeff Buhler als uitvoerend producent en showrunner, met extra uitvoerende producenten  Brian Nelson, Mike Cahill, Andrew McCarth, Gene Klein ( Suits), David Bartis ( Suits) en Doug Liman ( Live. Die. Repeat) van Hypnotic; Alison Rosenzweig ( Jacob’s Ladder, Windtalkers) en Michael Gaeta (Jacob’s Ladder) van Gaeta Rosenzweig Films; en Lloyd Ivan Miller en Alice P. Neuhauser van Lloyd Ivan Miller Productions.

In 1987 verscheen er al eens een matig ontvangen film. De nieuwe serie verschijnt ergens aankomende herfst op Syfy.