Trailer Honest Thief met Liam Neeson

Briarcliff Entertainment en Open Road Films hebben de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende actiethriller Honest Thief, waarin Liam Neeson (Cold Pursuit) als een voormalige dief vecht voor een tweede kans op een beter leven. De Honest Thief trailer is hieronder te zien!

Honest Thief

Tom Carter heeft van zijn praktijken als bankrover zijn carrière gemaakt. Hier komt verandering in wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet: Annie. Zij werkt als receptionist bij een opslagfaciliteit waar hij 7 miljoen gestolen dollars heeft opgeborgen. Al snel vallen ze beiden voor elkaar, maar dat is niet genoeg voor Tom die zijn naam wil zuiveren. Hij besluit zichzelf op te geven en het geld in te leveren, maar dan wordt de zaak aan een corrupte FBI-agent overgedragen. Opeens valt zijn plan in duigen en wordt alles gevaarlijker en ingewikkelder.

Naast Neeson zijn er rollen in de film voor Jai Courtney (The Suicide Squad), Kate Walsh (The Umbrella Academy), Robert Patrick (Terminator 2: Judgement Day), Jeffrey Donovan (Lucy in the Sky), Anthony Ramos (In The Heights) en Jasmine Cephas Jones (Hamilton).

Honest Thief is geschreven door Steve Allrich (The Canyon) en geregisseerd door Mark Williams, de mede-bedenker van de populaire Netflix-misdaadthriller Ozark

Williams produceerde naast Tai Duncan, Stephen Emery en Myles Nestel van Solution Entertainment Group, die de internationale rechten op de film in juni verkocht aan Briarcliff en Open Road.

Honest Thief zal op 9 oktober in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter