Trailer How to Train Your Dragon 2

Vandaag is de nieuwe trailer voor How to Train Your Dragon 2 verschenen. Deze kun je hieronder bekijken. Het spannende tweede deel van de epische How To Train Your Dragon trilogie neemt je mee terug naar de fantastische wereld van Hikkie en Tandloos op het eiland Berg.

How to Train Your Dragon 2

Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkie en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder. Hikkie en Tandloos raken verzeild in een strijd om de vrede en moeten zich sterk maken voor hun idealen. Alleen samen zijn ze sterk genoeg om de toekomst voor mens en draak veilig te stellen.

In de sequel zijn er stemrollen voor Jay BaruchelGerard ButlerCraig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller en Kristen Wiig. De animatiefilm is geregisseerd en geschreven door Dean Deblois. De Nederlandse stemmencast bestaat uit namen als Patrick Martens, Thekla Reuten, Peter Tuinman, Terence Schreurs, Geza Weisz, Tygo Gernandt, Bert Simhoffer.

How to Train Your Dragon 2 / Hoe Tem Je Een Draak 2 moet vanaf 2 juli 2014 in de bioscopen draaien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter