Trailer If I Stay met Chloë Grace Moretz

Warner Bros. heeft een trailer vrijgegeven voor de film If I Stay van regisseur R.J. Cutler. Deze kun je hieronder bekijken. Het betreft een verfilming van het gelijknamige boek van Gayle Forman. Het verhaal gaat over een 17-jarig meisje Mia (Chloë Moretz) dat in een coma raakt en een zogenaamde uittreding heeft nadat zij en haar familie betrokken zijn bij een tragisch auto-ongeluk. In de vierentwintig uur die volgen op het afschuwelijke auto-ongeluk, wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld.

If I Stay met Chloe Moretz

If I Stay

Mia Hall dacht altijd dat kiezen tussen een muziekopleiding aan Julliard of bij haar grote liefde Adam blijven, de moeilijkste beslissing van haar leven zou zijn. Alles verandert als een zorgeloos familie-uitje eindigt in een tragedie. Zwevend tussen leven en dood, is er nog maar één beslissing over voor Mia, die niet alleen haar toekomst maar ook haar lot bepaalt. Dit tienerdrama is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gayle Forman.

De film is geregisseerd door R.J. Cutler op basis van een scenario door Shauna Cross.

Hoofdrollen zijn er voor Chloë Grace Moretz, Jamie Blackley, Mireille Enos en Joshua Leonard. De film draait vanaf 18 september in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter