Trailer voor JFK-film Parkland

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Parkland, de debuutfilm van regisseur Peter Landesman. De film verhandelt over de moordaanslag op John F. Kennedy en wordt vanuit het perspectief van verschillende mensen verteld: de doktoren, cameramensen, de FBI en Secret Service en de Vicepresident.

Op 22 november 1963 werd de Amerikaanse president John F. Kennedy doodgeschoten in Dallas, Texas. In real time volgen we de handelingen van enkele personen vlak na deze onbegrijpelijke gebeurtenis die hun levens en de wereld voorgoed zouden veranderen: de jonge artsen en verpleegsters van het Parkland Hospital, de baas van de Dallas Secret Service, de onwetende cameraman die de meest bekeken en onderzochte beelden in de geschiedenis heeft geschoten, de FBI-agenten die schutter Lee Harvey Oswald grijpen en vice-president Johnson die de controle over het land moest nemen.

Rollen worden gespeeld door Paul GiamattiMarcia Gay HardenBilly Bob ThorntonZac Efron, Jackie Earle Haley, Tom Welling, Gil Bellows, James Badge Dale, Mark Duplass, Jacki Weaver, Rory Cochrane, Ron Livingston, en Colin Hanks.

Parkland draait vanaf 20 september 2013 in de bioscoop.