Trailer Judd Apatow’s Trainwreck

Bekijk hieronder de eerste trailer van Trainwreck, de nieuwe komedie van regisseur Judd Apatow (Knocked Up, Bridesmaids). Amy Schumer, die ook aan het scenario meeschreef, speelt een vrouw die allergisch is voor serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Ze haakt zelfs liever af na de eerste date. Op een dag komt er een knappe dokter (Bill Hader) op haar pad en lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

Trainwreck

In de nieuwe romantische comedy Trainwreck wordt Amy (Amy Schumer) van jongs af aan verteld dat monogamie een onmogelijk streven is. Als carrièrevrouw die schrijft voor een tijdschrift vermijdt ze daarom serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Sterker nog, als het aan haar ligt houdt ze het liever bij one night stands. Wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met de charmante sportarts Aaron Conners (Bill Hader) lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

De cast bestaat uit Amy Schumer, Bill Hader, Lebron James, Tilda Swinton, Brie Larson, John Cena, Mike Biriglia, Ezra Miller, Marisa Tomei, Daniel Radcliffe, Barkhad Abdi, Method Man, Colin Quinn en Randall Park.

De film is geregisseerd door Judd Apatow op basis van een scenario door Amy Schumer.

Trainwreck is te zien vanaf 27 augustus 2015.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter