Trailer Jungleland met Charlie Hunnam & Jack O’Connell

Paramount Movies heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende dramathriller Jungleland, met Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, The Gentlemen, Pacific Rim) en Jack O’Connell (Unbroken, Godless, Seberg). Je kunt de trailer nu hieronder bekijken!

Jungleland

Stan (Charlie Hunnam) en Lion (Jack O’Connell) zijn twee broers die moeite hebben om relevant te blijven in de undergroundwereld van boksen. Als Stan een gevaarlijke misdaadbaas (Jonathon Majors) niet terugbetaalt, worden ze gedwongen om een ​​onverwachte reiziger af te leveren terwijl ze door het land reizen voor een vechttoernooi met hoge inzet. Terwijl Stan met Lion traint voor de strijd van zijn leven, dreigen een reeks gebeurtenissen de broers uit elkaar te scheuren, maar hun liefde voor elkaar en hun geloof in een beter leven houdt hen op de been.

In de film zijn ook rollen voor Jonathan Majors (Lovecraft Country, Da 5 Bloods), Jessica Barden (Hanna) en Emmy-genomineerde John Cullum (Northern Exposure).

Jungleland wordt geregisseerd door Max Winkler (Flower), die samen met Theodore Bressman (Future Man) en David Branson Smith (Ingrid Goes West) het script schreef. De film wordt geproduceerd door Jules Daly, Kevin J. Walsh, Ryan Stowell, Brad Feinstein. Ridley Scott is uitvoerend producent.

In Amerika verschijnt de film op 6 november in de bioscopen en daarna via Video on Demand.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter