Trailer komedie Dog Days met Vanessa Hudgens

LD Entertainment heeft de eerste trailer en een aantal posters vrijgegeven van Dog Days, een komedie over harige viervoeters en hun baasjes. Deze kun je hieronder bekijken.

Dog Days Dog Days Dog Days Dog Days

Dog Days volgt meerdere hondenliefhebbers in Los Angeles die met elkaar in aanraking komen. Zo organiseert Elizabeth een verjaardagsfeestje voor haar hond, is Garrett – de eigenaar van een hondenasiel – verliefd op een vermoeide koffiedame en tracht pizzakoerier Tyler iemand te helpen met het vinden van een hond. Overigens moet huismoeder Grace de uitbreiding van haar familie accepteren wanneer haar geadopteerde dochter opeens thuiskomt met een blaffer.

De film is geregisseerd door komiek Ken Marino – zijn tweede speelfilm. Het scenario is geschreven door Elissa Matsueda en Erica Oyama. In de hoofdrollen zien we o.a. Vanessa Hudgens, Finn Wolfhard, Nina Dobrev, Eva Longoria, Jon Bass en Adam Pally. Wanneer de film in Nederland uitkomt is nog niet Bekend. Amerikanen kunnen in ieder geval vanaf 10 augustus de film in de bioscoop bekijken.