Trailer The Last Knights met Clive Owen en Morgan Freeman

Bekijk hieronder de trailer van The Last Knights, een film van de Japanse regisseur Kazuaki Kiriya. Clive Owen speelt Raiden, een krijger die er samen met zijn mannen alles aan doet om hun leider te wreken. Ze nemen het op tegen de heerser Gezza Mott, gespeeld door Aksel Hennie. Morgan Freeman is Bartok, een priester die aan de kant staat van Raiden en diens mannen.

The Last Knights

Als een krijgsmeester gedwongen wordt een verschrikkelijke daad te verrichten vanwege de manipulatie van een corrupte raadsheer van de keizer, raakt hij aan lager wal. Hij wordt een schim van zichzelf. Zijn trouwe krijgers besluiten vervolgens om wraak te nemen op de verantwoordelijke. Maar zijn ze zonder hun leider hiertoe in staat?

De hoofdrollen worden gespeeld door Clive Owen, Morgan Freeman, Aksel Hennie, Shohreh Aghdashloo, Daniel Adegboyega, Sung-kee Ahn.

The Last Knights is geregisseerd door Kazuaki Kiriya op basis van een scenario geschreven door Michael Konyves. De film is losjes gebaseerd op (en grotendeels verwesterd) de Japanse legende van de zevenenveertig rōnin.

De film is te zien vanaf 3 april 2015.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter