Trailer voor Let Him Go met Kevin Costner & Diane Lane

Universal Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Let Him Go, een spannende thriller met o.a. Kevin Costner, Diane Lane en Lesley Manville. Deze kun je hieronder bekijken.

Let Him Go

Let Him Go trailer

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margaret (Lane) hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zo maar laat gaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin Costner, Diane LaneLesley Manville, Will Brittain, Jeffrey Donovan, Kayli Carter en Booboo Stewart.

De thriller is gebaseerd op het boek Let Him Go van Larry Watson. Het is geschreven en geregisseerd door Thomas Bezucha (The Family Stone). Paula Mazur en Mitchell Kaplan van The Mazur Kaplan Company produceren samen met Thomas Bezucha. Kimi Armstrong Stein, Jeffrey Lampert, Kevin Costner en Rod Lake zijn uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter