Trailer voor live action Tom & Jerry film

De strijd tussen twee van de bekendste rivalen laait weer op in de live-action Tom & Jerry film van regisseur Tim Story. Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de film! Je kunt hieronder zowel de originele als de Nederlandse trailer bekijken.

Tom & Jerry live-action film trailer

Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt. Tom en Jerry’s nieuwe avontuur op het witte doek is een verbluffende combinatie van klassieke animatie en live-action. De twee wagen zich op nieuw terrein en worden gedwongen tot iets ondenkbaars… ze moeten samenwerken!

Tom and Jerry is een Amerikaanse tekenfilmreeks over een kat (Tom) en een muis (Jerry). De show werd oorspronkelijk geproduceerd door Metro-Goldwyn-Mayer en is in 1940 bedacht door William Hanna en Joseph Barbera. Van 1940 tot 1958 werden 114 tekenfilms geproduceerd, waarvan er zeven met een Academy Award voor Beste Korte Animatiefilm werd bekroond. Daarna kreeg het duo nog vele vervolgen.

De aankomende film heeft onder andere rollen voor Chloë Grace Moretz (Kayla), Michael Peña (Terrance), Colin Jost (Dwayne) en Ken Jeong (Jackie).

Warner Bros. Pictures en Warner Animation Group presenteren Tom & Jerry van regisseur Tim Story. Het scenario is geschreven door Kevin Costello en gebaseerd op de personages gecreëerd door William Hanna en Joseph Barbera. De uitvoerend producenten zijn Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman en Allison Abbate.

De Tom & Jerry film is vanaf 3 maart 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter