Trailer Madame Bovary met Mia Wasikowska

Bekijk hieronder de eerste trailer van de film Madame Bovary, met Mia Wasikowska (Jane Eyre, Alice in Wonderland) in de titelrol. De film van regisseuse Sophie Barthes is gebaseerd op het boek uit 1856 van de Fransman Gustave Flaubert.

Madame Bovary trailer

Emma is een naïef boerenmeisje en haar romantisch verlangen is gevoed door alle romans die ze in haar jeugd heeft gelezen. Ze weet aan het boerenmilieu, waarin ze is opgegroeid, te ontsnappen door te trouwen met plattelandsdokter Charles Bovary. Na de bruiloft gaat ze met hem mee naar het kleine Franse dorp waar Charles zijn praktijk heeft. Emma probeert een goede vrouw te zijn, maar het verlangen naar een groots en meeslepend leven blijft. Charles lijkt te simpel om haar te geven wat ze wil. Dan ontmoet ze Leon, die net als zij weinig uitdaging vindt in het plattelandsleven. Zijn liefde vlamt op, maar Emma wenst die niet te beantwoorden. Als de Marquis D’Andervilliers op het toneel verschijnt en haar uitnodigt voor een bal in zijn kasteel, gaat er een hele nieuwe wereld voor Emma open…

De cast bestaat uit namen als Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Paul Giamatti, Ezra Miller en Logan Marshall-Green.

De film is geregisseerd door Sophie Barthes gebaseerd op een scenario door Felipe Marino en Barthes.

Madame Bovary verschijnt 4 juni 2015 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter