Eerste trailer voor Maze Runner: The Death Cure

Er is een eerste trailer verschenen voor Maze Runner: The Death Cure, de derde film in de Maze Runner-reeks. Deze is hieronder te bekijken.

Maze Runner The Death Cure

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van James Dashner. Net als de eerdere twee films wordt ook deze weer geregisseerd door Wes Ball op basis van het scenario van T.S. Nowlin.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Aidan Gillen, Patricia Clarkson en Will Poulter.

Maze Runner The Death Cure draait vanaf 25 januari 2018 in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter