Eerste Trailer Netflix’s The Babysitter

Netflix heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende horror comedy The Babysitter. Deze kun je hieronder bekijken. Als Cole na bedtijd nog wakker is, ontdekt hij dat zijn knappe babysitter deel uitmaakt van een satanische sekte. Deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.

The Babysitter

The Babysitter op Netflix

In The Babysitter raakt de 12-jarige Cole verliefd op zijn sexy babysitter Sonya. Hij blijft tot laat op om haar te bespioneren. Hij komt er echter achter dat ze lid is van een duivelse sekte die verbinding zoekt met de duivel. Als de leden van haar cultus er achter komen dat Cole over hen weet en wat ze doen, moeten ze besluiten of ze hem opofferen om hun geheim te bewaren.

Hoofdrollen worden gespeeld door Judah Lewis, Samara Weaving, Bella Thorne, Andrew Bachelor, Robbie Amell en Hana Mae Lee. The Babysitter wordt geregisseerd door McG (We Are Marshall, Terminator Salvation) en is geschreven door Brian Duffield. De film zal vanaf 13 oktober te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter