Trailer Netflix’s Godless serie met Jeff Daniels

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van de serie Godless, met in de hoofdrollen Jeff Daniels, Michelle Dockery en Jack O’Connell. Deze kun je hieronder bekijken. De serie zal vanaf 22 november te zien zijn op de streamingservice.

Netflix serie Godless

Crimineel Frank Griffin (Jeff Daniels) en zijn bende willen wraak nemen tegen Roy Goode (Jack O’Connell), een protegé die de broederschap verraden heeft. Terwijl hij op zoek is, zoekt Roy een toevluchtsoord met de geharde weduwe Alice Fletcher (Michelle Dockery), die zichzelf uitstoot in de afgelegen, geïsoleerde mijnstad La Belle. Op het moment dat La Belle hoort dat Griffin op weg is naar hen, neemt de gemeenschap het op tegen de moorddadige bende in een wetteloze western grens.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeff Daniels, Michelle Dockery, Jack O’Connell, Scoot McNairy, Merritt Wever, Thomas Brodie-Sangster, Sam Waterston.

De zevendelige episch western Godless is afkomstig van Oscar-winnaar Steven Soderbergh, uitvoerend producent Casey Silver, en Academy Award en Golden Globe-genomineerde schrijver en regisseur Scott Frank.

De serie Godless is vanaf 22 november te zien zijn op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter